Workshop: “Bliv din egen knibeguro”

Tirsdag d. 21. august kl. 19.00 – 20.30 UDSOLGT!!

Ny workshop til efteråret, dato kommer efter sommerferien. Ønsker du at komme på venteliste, så send mig en mail styrkditunderliv@gmail.com

Adresse: Bødkervej 3, 7000 Fredericia ( parker på bagsiden af bygningen, og gå ind af den sorte dør som er ved siden af mit klinikvindue).

Workshoppen henvender sig til alle som er interesseret i at blive sin egen knibeguro 👳🏻‍♀️ 💃🏻 Når du lærer den moderne teknik vil en helt ny verden åben sig for dig ! Det er simpelthen en genial måde at træne på og som samtidig hjælper ved nedsynkning af underlivet, tyngdefornemmelse, lændegener og delte maver ( RD). Denne workshop giver dig en grundig undervisning i, hvor du skal mærke dit knib og hvordan du skal arbejde på at få fat det rigtige sted. Du vil få teoretisk og praktisk undervisning i, hvordan din bækkenbund arbejder sammen med din tværgående mavemuskel og den store vejrtrækningsmuskel. Workshoppen henvender sig til dig som har født for flere år siden og som ønsker at være opdateret på den nye teknik. Du kan også være atlet, som ønsker at forebygge og bygge et trin mere på din træning (og mærke hvilke forskel det kan gøre i din grundstabilitet). Du kan også “bare”være nysgerrig efter at vide mere, og du kan være gravid eller på barsel.

Underviser: Mette Kjær Larsen, GynObs fysioterapeut, med 18 års erfaring i at hjælpe kvinder med deres underlivsproblemer.

Læs mere: https://styrkditunderliv.dk/om-mig/ Pris: 150,00 ( intropris) Antal: min. 10 ( max. 12)

Medbring: træningsmåtte ( der er et begrænset antal til udlån)

Tilmelding på mail styrkditunderliv@gmail.com Tilmelding = betaling.

Du modtager en mail med en faktura ved tilmelding. styrkditunderliv@gmail.com