GRAVID

KVINDE

MOR

MAND

Velkommen


Du er på rette vej, hvis du er kvinde med ryg, inkontinens- og underlivsgener evt. efter graviditet/fødsel. Eller du er mand med vandladningsgener efter prostataoperation. Her kan du trygt fortælle om dine vandladningsproblemer og om den indvirkning smerter eller en forandret krop har på din dagligdag, familie og job.

Jeg er fysioterapeut med 17 år erfaring indenfor ryg, inkontinens- og underlivsproblemer. Særligt inkontinens og underlivsgener, kan være svært for mange at tale om. Det er synd, for her er meget godt at gøre – og jeg kan hjælpe dig. På forsiden, under kropsymbolerne, finder du behandlingsområderne. Jeg håber du finder den hjælp som du søger, ellers er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg har tavshedspligt og alle henvendelser behandles med fuld diskretion.


Underlivet kan være kompleks!


Der kan være flere årsager til problemer i underlivet. Rygsmerter, inkontinens, delte mavemuskler og nedsynkning af underlivet kan være det synlige bevis på, at muskelbalancen i kroppen er forskubbet. Rygsmerter kan være forbundet med en svag forside og bækkenbund. En nedsynkning af underlivet kan være forbundet med delte mavemuskler og kan give inkontinens. Potensproblemer kan hænge sammen med en svag bækkenbund. Der er flere varianter, men fællesnævneren er en ubalance.

Min behandling tager udgangspunkt i det du fortæller. Herefter tester jeg din krop og får fundet svagheder og styrker. Jeg vurderer og kommer med et oplæg til behandling.

Vi er alle påvirket af vores gener og livshistorie. I min behandling arbejder jeg koncentreret og passioneret. Jeg lytter og bruger min mangeårige erfaring som fysioterapeut til at hjælpe dig på vej.

I min klinik er alle velkomne og her taler vi åbent om alt også det der er svært, som inkontinens.