Slip underlivssmerterne

Workshop

Workshop på en lørdag i Fredericia

En UNIK workshop, hvor Yogalærer Mette Toft fra Bloomyoga.dk og GynObs fysioterapeut Mette Kjær Larsen fra Styrkditunderliv.dk underviser sammen.

En workshop fyldt med lækre ansigtsøvelser, og dejlige helkropsstræk krydret med teori og viden – alt sammen med fokus på underlivet, og på at få musklerne til at spænde af 🌼

Image

Smerter og spændinger i underlivet er et stort problem, og meget overset. Der er virkelig meget godt at gøre, for den som søger hjælp og indsigt. Mange kan med ret simple redskaber opnå lindring og andre, at generne forsvinder helt. Årsagerne kan være flere og er ofte en del af en anden problematik f.eks. vulvodyni, endometriose, nedsunken underliv, arvæv, rygsmerter. De kan også opstå ud af det blå og hænge sammen med en stresset hverdag, dårlig kropsholdning, stillesiddende arbejde, og en dårlig kropsfornemmelse.

Uanset årsagen, kan alle have glæde af workshoppen her 🧡

Vi kikker på kroppen som helhed, og arbejder med helkropsøvelser og også lokalt. F.eks. ansigt, fødder, bækkenbunden og området omkring hofter, lår og mave. Det er øvelser som vi kalder “ flødeskums-øvelserne” – beroligende øvelser, for sind og nervesystem.

Teknikkerne kan bruges personligt og/eller i et arbejde som behandler. En helhedsorienteret workshop 🙂

Image
Lørdag d. 25/2/2023 kl. 9.30 – 14.00

Kl. 9.30 – 9.45: Ankomst, kaffe
Kl. 9.45 – 10.30: Teori ( Anatomi ved GynObs fysioterapeut Mette Kjær Larsen)
Kl. 10.30 – 10.45: Pause
Kl. 10.45 – 12.00: Ansigt yoga v/ Yogalærer Mette Toft
Kl. 12.00 – 12.15: pause med snack og vand
Kl. 12.15 – 13.45: Øvelser og teknikker, som er specielt egnet til underlivet v/ GynObs fys. Mette og Yogalærer Mette Toft
Kl. 13.45 – 14.00: Afrunding

Adresse: Landlystvej 1, 7000 Fredericia. Gratis P-pladser ved døren.

Image
KØB BILLET650,-

Betalingsbetingelser: Du kan få dit udlæg tilbagebetalt op til 2 måneder før hvis du forhindret i fremmøde (minus 75,00 kr. i administrationsgebyr). 2 mdr. før tilbagebetales 3/4 af beløbet. 1 mdr. før tilbagebetales 1/2 af beløbet. Mindre end 4 uger før, beløbet tilbagebetales ikke. Du er velkommen til at overdrage pladsen til en anden.