YOGA FOR HORMONBALANCEN


En kvindes overgangsalder starter i gennemsnit som 51 årig. Du kan i årene forinden, og allerede i 40´erne mærke forandringer. Det kan f.eks. være blødningsforstyrrelser, tørre slimhinder og begyndende hedeturer.

Ønsker du at gøre noget godt for din krop i denne forandringsperiode, så er dette hold aktuelt for dig!

læs også bloggen “Jeg ønsker overgangsalderen velkommen” ( tryk på denne tekst)

Kvinder som er på vej mod overgangsalderen/står midt i den, kan have glæde af en træning som arbejder med  yogatræning, som har en gavnlig effekt på hormonerne. Det er træning som hjælper din krop på vej hen mod en bedre balance og som især er egnet for kvinder i alderen 40-60 år.

Yoga for hormonbalancen kan betyde færre gener i din dagligdag og lette symptomer på en hormonel ubalance. F.eks. færre humørsvingninger og hedeturer.

Prøv en skøn yogatræning, hvor vi arbejder med fordybelse i hver enkelt stilling. Jeg underviser efter udvalgte yogaprogrammer, som har vist sig at have en gavnlig effekt når hormonerne slår en kolbøtte.

Tip: Du kan i tilkøb til holdet, supplerer med et akupunkturforløb. Dette kan forbedre effekten af dit træningsforløb, da akupunktur også har vist sig gavnlig ved blødningsforstyrrelser og hedeturer. Kontakt mig for en god pris.

Underviser: Mette Kjær Larsen, GynObsfysioterapeut og certificeret yogalærer, Patanjali YOGA Switzerland.

Hold 3Y -10 ledige pladser

Dag/tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 – 17.45

Datoer: 9/1, 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 20/2, 27/2, 6/3. Ialt 8 lektioner.

Adresse: Gammel Landevej 31, Erritsø. 7000 Fredericia.

Der er fri parkering.

Pris: 995,00 (intropris)

Tilmelding på mail: styrkditunderliv@gmail.com