Få styr på hormonerne


Træning af yogastillinger for hormonerne, giver mental balance og kropslig styrke og fleksibilitet.

“Få styr på hormonerne” kræver ikke kendskab til yoga, alle kan være med og få noget ud af træningen.

Hold 3Y – 5 ledige pladser

Dag/tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 – 17.45

Datoer: 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3,3/4, 10/4. Ialt 8 lektioner.

Adresse: Landlystvej 1, Erritsø. 7000 Fredericia.

Der er fri parkering.

Pris: 995,00 (intropris)

Antal: min. 7. , max. 10.

Tilmelding på mail: styrkditunderliv@gmail.com

Underviser: Mette Kjær Larsen, GynObsfysioterapeut og certificeret yogalærer, Patanjali YOGA Switzerland.

Infertilitet og overgangsalder:

Yogaholdet er især egnet til dig som har svært ved at opnå graviditet, og til kvinder i 45-55 års alderen.

Begge grupper har i en eller anden udstrækning en hormonel ubalance, som kan trigge kroppen og medføre infertilitet (barnløshed), og for kvinder i 45-55-års alderen svedturer/blødningsforstyrrelser og søvnproblemer, for at nævne nogle eksempler.

Hvordan arbejder vi i yogatræningen?

Yogaklassen bygges gradvist op, med stille og restituerende stillinger. Når krop og sind er klar, arbejder vi os ind og igennem flere stillinger. Du skal holde stillingerne lidt længere end du måske har været vant til fra en almindelig yogatime. Fordybelsen i stillingerne giver ro til nervesystemet, og som bonus vil du opleve øget energi og “den gode mavefornemmelse”, fordi du finder hjem til dig selv.

Kvinder og overgangsalder:

En kvindes overgangsalder starter i gennemsnit som 51-årig. Du kan i årene forinden, og allerede i 40´erne mærke forandringer. Det kan f.eks. være blødningsforstyrrelser, tørre slimhinder og begyndende hedeture.

Ønsker du at gøre noget godt for din krop i denne forandringsperiode, så er dette hold aktuelt for dig!

læs også bloggen “Jeg ønsker overgangsalderen velkommen” ( tryk på denne tekst)

Kvinder som er på vej mod overgangsalderen eller står midt i den, kan have glæde af en træning som har en gavnlig effekt på hormonerne. Det er træning som hjælper din krop på vej hen mod en bedre balance og som især er egnet for kvinder i alderen 40-60 år.

Yogatræningen kan betyde færre gener i din dagligdag og lette symptomer på en hormonel ubalance. F.eks. færre humørsvingninger og hedeture.

Prøv en skøn yogatræning, hvor vi arbejder med fordybelse i hver enkelt stilling. Jeg underviser efter udvalgte yogaprogrammer, som har vist sig at have en gavnlig effekt når hormonerne slår en kolbøtte.

Tip: Du kan i tilkøb til holdet, supplere med et akupunkturforløb. Dette kan forbedre effekten af dit træningsforløb, da akupunktur også har vist sig gavnligt ved blødningsforstyrrelser og hedeture. Kontakt mig for en god pris.