Træning efter fødsel - fortsætterhold

Holdet er et fortsætterhold til Genoptræning efter fødsel og/eller Naturtræning m/barnevogn, og du må gerne have dit barn med.

Træning efter fødsel er en kombinationstræning. Vi fortsætter med de gode dybe stræk, fra Genoptræningsholdet. Træning som gør kroppen blød og stærk på en og samme tid, og med et særligt fokus på din bækkenbund.

Image

Lektionerne opbygges som følger:

Yoga opvarmning - kærlig stræk af din krop:

Vi starter med at strække kroppen varm ca. 35 min. Det er yogaøvelser som du trygt kan lave, selvom du slås med delte mavemuskler og/eller nedsynkning af underlivet. Dybe stræk gør noget vidunderligt ved din krop og letter det efterfølgende arbejde med kernemusklerne.

Image

Efter yoga fortsætter vi med 25 min. funktionel kernetræning. Vi arbejder med fokus på balder/ryg/mave og arme, og naturligvis i tæt samarbejde med din kerne og bækkenbund.

Vi fortsætter med at intervaltræne (som du kender det fra de andre hold) og med tempo og gentagelser. Endnu flere funktionel øvelser, som læner sig op af dagligdagens varierede bevægelser. F.eks. squat, skubbe og trække bevægelser. Det giver med garanti sved på panden, samtidig med at du træner fornuftigt, og på dit niveau.

Træningen hjælper ved:

Træningsdag:

Torsdag kl. 11.15-12.15

Datoer: 2/2 (2023) 9/2, 23/2, 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3. 8 lektioner.

Antal: minimum 6 voksne  (max 9)

Tilmelding HER

Pris: 960,00 kr. (mulighed for tilskud fra danmark)

Adresse: Landlystvej 1, 7000 Fredericia.

Image