YOGA & KERNE – FUSIONSTRÆNING.


Yoga & Kerne – fusionstræning, er en kombination af  to træningsformer: Yoga og kernetræning.

Kernetræning betyder bækkenbundstræning hvor knibene kombineres med træning af den dybe tværgående mavemuskel  og vejrtrækningsmuskelen. Det er en effektiv tilgang til bækkenbundstræning, der samtidig styrker din torso.  Det er også en træning som modvirker en overspændt/hyperton bækkenbund, fordi du arbejder naturligt med bækkenbunden.

Yoga & Kerne – fusionstræning, kombineres det bedste fra to verdener. Jeg er GynObs fysioterapeut og certificeret yogalærer, og kan derfor lave koblingen i min undervisning.

Det er min oplevelse at det er rigtig vanskeligt at træne kropskernen med kernetræning på et almindeligt yogahold. Derfor har jeg udviklet dette hold, da jeg oplever et stort behov blandt mine klienter.

Ved deltagelse på holdet er det en fordel at du kender til kernetræning, og har arbejdet med principperne tidligere. Det kan være på et hold eller som individuel klient på klinikken. Holdet er også en naturlig fortsættelse af “Genoptræning efter fødsel – med mor i fokus”.

Yoga opvarmning – kærlig stræk af din krop

Vi starter med at strække kroppen varm ca. 35 min. Det er yogaøvelser som du trygt kan lave, selvom du slås med delte mavemuskler og/eller nedsynkning af underlivet. Dybe stræk gør noget vidunderligt ved din krop og letter det efterfølgende arbejde med kernesmusklerne.

Funktionel kernestærktræning

Efter yoga fortsætter vi med 40 min. intensiv funktionel kernetræning. Vi arbejder med fokus på balder/ryg/mave og arme, og naturligvis i tæt samarbejde med din kerne. Det bliver til mange knibeøvelser, og der er god mulighed for at træne på præcis det niveau din krop befinder sig på.

Vi arbejder primært med træning i en cirkel (cirkeltræning) og med tempo og gentagelser. Funktionel træning betyder træning, hvor stillinger og øvelser læner sig op af dagligdagens varierede bevægelser. F.eks. squat, skubbe og trække bevægelser. Det giver sved på panden samtidig med at du træner fornuftigt, og på dit niveau.

Hold 15A 9 ledige pladser

Dag: Onsdag

Tidspunkt: kl. 18.30 – 19.45

Datoer: 5/12, 12/12, 19/12, 2/1, 9/1, 16/1, 23/1, 30/1. Ialt 8 lektioner.

Antal: max. 12 min. 7

Pris: 1195,00  (danmark giver mulighed for tilskud, hvis du har skavanker, 59,00/lektion).

Adresse: Gammel Landevej 31, Erritsø. 7000 Fredericia. (Gratis p-pladser)

Tilmelding (navn/holdnummer)styrkditunderliv@gmail.com

Hold 16A8 ledige pladser

Dag: Torsdag

Tidspunkt: 14.00-15.15

Datoer: 13/12, 20/12, 3/1, 10/1, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2. Ialt 8 lektioner

Antal: max 10, min 6.

Pris: 1195,00 (danmark giver mulighed for tilskud, hvis du har skavanker, 59,00/lektion).

Adresse: Gammel Landevej 31, Erritsø. 7000 Fredericia. (Gratis p-pladser).

Tilmelding (navn/holdnummer):

styrkditunderliv@gmail.com