Genoptræning efter fødsel - med mor i fokus

Holdet er til dig som søger kvalitet og ikke vil gå på kompromis med din krop efter en graviditet og fødsel. Er egnet til dig som har født vaginalt og ved kejsersnit.

Ud over træning bliver du OGSÅ undervist i relevante emner f.eks.; -  Nedsynkning af underlivet, inkontinens, forstoppelse, ernæring,  hormoner  - Vigtig viden for dig på barsel.

I træningen bruger vi elastikker, håndvægte, kettlebells og slynger. Det er små hold, med plads til individuelle hensyn.

Træningen forebygger og minimere inkontinens, langvarige delte mavemuskler og nedsynkning af underlivet.

BONUS: Adgang til alle 10 lektioner virtuelt - det giver garanti for træning ( + de vigtige bonusinformationer),  hvis du bliver forhindret (Lektionerne kan ses alle de gange du har behov, når først du er tilmeldt holdet og indenfor 6 måneder).

Image

Træningen har fokus på:

At møde dig præcis hvor du er! Her er ingen krav om et perfekt kropsideal, og møder du med søvn i øjnene og gylp på blusen, kvittere vi med et kærligt smil og et stort velkommen. Her er plads til alle.

  • Optræning af coremuskler og øvelser som hjælper til en samling ved delte mavemuskler. Test status på din mave: Husker du at teste i dybden og ikke kun i bredden?
  • Optræning af bækkenbunden ( ud fra en opdateret viden om bækkenbundens funktion)
  • At genvinde styrken i kroppen
  • Funktionel træning som kan overføres direkte til hverdagen. F.eks skub af barnevogn, løft fra gulv og træk/løft af lift.
  • Flot kropsholdning og pæn mave
  • Opmærksomhedspunkter ved kejsersnit
  • De gode vaner når du løfter og håndterer dit barn
  • Bedre søvn og mere overskud
  • Fleksibel krop og et opgør med stive og ømme led
  • Samværd med andre mødre
Image
Indendørs efterfødselstræning i Fredericia på små hold. Det giver god mulighed for at træne med individuelle hensyn.

Bonus:  Du bliver en del af en lukket Facebook gruppe. Her kan du melde afbud, udveksle træningstips og videoer, samt vi kan motivere hinanden.

Det praktiske:

Adresse: Landlystvej 1, Erritsø. 7000 Fredericia. Benyt afkørsel 59. Gratis parkering foran døren.

Antal:  7 personer (max. 10)

Bemærk: kommer du med barnevogn, går du rundt om bygningen og benytter hovedindgangen ( ud mod Gammel Landevej). Her er en rampe, så du nemt kan komme ind i bygningen.

Image

Hvornår kan jeg deltage?
Du kan i pricippet deltage på holdet, når du føler dig klar efter en ukompliceret fødsel. De fleste er parate efter 3-4 uger.

Vores anbefalinger:

  • Amningen fungerer
  • Du føler dig klar og ovenpå, efter fødslen
  • Du kan mærke og udføre små knib
  • Du har ikke udtalt tyngdefornemmelse.

Efter et kejsersnit eller fødsel med store bristninger, er det fornuftigt at vente ca. 6-8 uger. Skriv gerne til os for rådgivning MAIL

 Du behøver ikke at have været til 8 ugers kontrol hos din læge for at kunne træne på dette hold.

Vi anbefaler en 1. konsultation, gerne før holdstart  (danmark giver tilskud). Et efterfødselstjek hvor du får testet din bækkenbunds funktion og opnår en status på dit underliv. Har du født ved kejsersnit får du rådgivning i arvævsbehandling. Ofte runder vi også delte mavemuskler, lænde- og bækkengener.

Image

Ryg/bækkensmerter
Hvis du døjer med ryg/bækkensmerter, kan det være en god ide at kombinere træningen med massage/behandling. Du vil herigennem få mere ud af din træning. Skriv/ring til mig, hvis vi skal finde den bedste løsning for dig.

Kan jeg have mit barn med?
Du kan sagtens medbringe dit barn i træningssalen. Hvis dit barn sover, kan du sætte barnevognen ude foran vinduet til salen ( og du kan holde øje med barnevognen). Kom i træningstøj uden sko, evt. bløde indendørs sko (vinter).

Virtuel træning, hvordan fungerer det?
Du får tilsendt et link, som giver adgang til alle 10 lektioner. +  adgang til en lukket facebook gruppe, med ubegrænset adgang til online sparring ved GynObs fysioterapeut. På den måde sikre du optimalt udbytte af forløbet.

Vi skal nok guide dig ved tilmelding.

Image

OBS: Søger du et fortsættehold til "Genoptræning efterfødsel - med mor i fokus"? 

Skriv til os på mail 

Det siger andre: 

"Fantastisk sted, jeg har gået til efterfødselstræning. Det har været super godt, givet mega meget viden om kroppen og forskellige emner efter fødslen. Altid god energi på holdet. Mette er super sød og en fantastisk træner og ikke mindst professionel. Stedet kan helt klart anbefales" - Stephanie, mor fra Middelfart

"Mettes viden, ekspertise og tilgang til emnet gør det naturligt at tale om og forholde sig til udfordringer og hensynstagen efter fødsel. Jeg oplever personligt efter 2. fødsel at have haft utrolig meget gavn af alt, jeg har lært i Mettes forløb “genoptræning efter fødsel”, som jeg deltog på efter 1. fødsel. Vil klart anbefale GynObs Fys Mette Kjær Larsen, og vil mene, at alle mødre skylder sig selv et forløb eller et tjek hos hende - det er godt givet ud!" - Mikala, mor fra Hedensted

Image

Hold

Image

Marts  2024 (69A)  lukket for tilmelding

Onsdag kl. 10.00 - 11.15 (inkl. online adgang til de 10 lektioner i 6 mdr. du sparer 895,00 kr.)

Datoer:  27/3, 3/4, 10/4, 17/4, 24/4, 1/5, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5. 10 lektioner.

Mulighed for tilskud via Danmark

Ratebetaling: send en mail 

NB: Du får et link til alle 10 lektioner online, når du har været til træning første gang. Det betyder at du er sikret din træning ved afbud/sygdom. 

BOOK HER1.800,-
Image

Maj 2024 (70A)  5 ledige pladser 

Torsdag kl. 10.00 - 11.15 (inkl. online adgang til de 10 lektioner i 6 mdr. du sparer 895,00 kr.)

Datoer:  16/5, 23/5, 30/5, 6/6, 13/6, 20/6, 27/6, 4/7, 11/7. I alt 9 lektioner lektioner

Mulighed for tilskud via Danmark

NB: Du får et link til alle 10 lektioner online, når du har været til træning første gang. Det betyder at du er sikret din træning ved afbud/sygdom. 

BOOK HER1620,00
Image

Februar 2024 (68A)  fuldt booket

Torsdag kl. 10.00 - 11.15  (inkl. online adgang til de 10 lektioner i 6 mdr. du sparer 895,00 kr.)

Datoer:  22/2, 29/2, 7/3, 14/3, 21/3, 4/4, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5. 10 lektioner.

Datoer:  Mulighed for tilskud via Danmark

NB: Du får et link til alle 10 lektioner online, når du har været til træning første gang. Det betyder at du er sikret din træning ved afbud/sygdom. 

Ratebetaling: send en mail 

BOOK HER1800,00