Genoptræning efter fødsel - med mor i fokus


Vigtigt: Træningen forebygger og minimere inkontinens, delte mavemuskler og nedsynkning af underlivet.

BONUS BONUS: Adgang til alle 10 lektioner VIRTUELT - det giver garanti for træning ( + de vigtige bonusinformationer),  hvis du bliver syg/der kommer flere corona-restriktioner ( Lektionerne kan ses alle de gange du har behov, når først du er tilmeldt holdet)

Holdet er til dig som søger kvalitet og ikke vil gå på kompromis med din krop efter en graviditet og fødsel. Er egnet til dig som har født vaginalt og ved kejsersnit.

Ud over træning bliver du OGSÅ undervist i relevante emner f.eks.; -  Nedsynkning af underlivet, inkontinens, forstoppelse, ernæring,  hormoner  - Vigtig viden for dig på barsel.

I træningen bruger vi elastikker, håndvægte, kettlebells og slynger. Det er små hold, med plads til individuelle hensyn.

Det siger andre:

Efterfødselstræning_Fredericia

Fantastisk sted, jeg har gået til efterfødselstræning. Det har været super godt, givet mega meget viden om kroppen og forskellige emner efter fødslen. Altid god energi på holdet. Mette er super sød og en fantastisk træner og ikke mindst professionel. Stedet kan helt klart anbefales "   Stephanie, mor fra Middelfart

Mettes viden, ekspertise og tilgang til emnet gør det naturligt at tale om og forholde sig til udfordringer og hensynstagen efter fødsel. Jeg oplever personligt efter 2. fødsel at have haft utrolig meget gavn af alt, jeg har lært i Mettes forløb “genoptræning efter fødsel”, som jeg deltog på efter 1. fødsel. Vil klart anbefale GynObs Fys Mette Kjær Larsen, og vil mene, at alle mødre skylder sig selv et forløb eller et tjek hos hende - det er godt givet ud! Mikala, mor fra Hedensted

Læs flere anmeldelser på facebook.

Læs mere om undervisningsindhold, ved at scrolle forbi holdene herunder.

August (54A) Fuldt booket (Virtuel adgang? Skriv på mail )

Onsdag kl. 9.30 - 10.45

Datoer: 10/8, 17/8, 24/8, 31/8, 7/9, 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10. I alt 10 lektioner.

Pris: 1600,00 kr. ( mulighed for tilskud via Danmark)

Ratebetaling: send en mail 

Online booking

NB: Træningen er videooptaget og deles i den lukket facebook gruppe som du tilknyttes ved holdstart. Det betyder at du er sikret din træning ved afbud/sygdom.

September (56A)

Torsdag kl. 9.30 - 10.45

Datoer: 22/9, 29/9, 6/10, 13/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 1/12. I alt 10 lektioner.

Pris: 1600,00 kr. ( mulighed for tilskud via Danmark)

Ratebetaling: send en mail 

Book HER

Oktober ( 57A)

Onsdag kl. 10.00 - 11.15

Datoer: 26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12, 21/12, 4/1 (2023). I alt 10 lektioner

Pris: 1600,00 kr.

Ratebetaling: send en mail 

Book HER

Træningen har fokus på:

- svækket coremuskler og delte mavemuskler.  Husker du at teste i dybden og ikke kun i bredden?

Barsel_Fredericia

- optræning af bækkenbunden (via. din vejrtrækning)

- At genvinde styrken i kroppen

- Flot kropsholdning og pæn mave

- De gode vaner når du løfter og håndterer dit barn

- Bedre søvn og mere overskud

- Samværd med andre mødre

Indendørs efterfødselstræning i Fredericia på små hold. Det giver god mulighed for at træne med individuelle hensyn.

Bonus:  Du bliver en del af en lukket og eksklusiv Facebook gruppe. Vi udveksler træningstip og videoer,  motiverer hinanden, deler evt. madopskrifter og mm.

Det praktisk:

Adresse: Landlystvej 1, Erritsø. 7000 Fredericia. Benyt afkørsel 59. Gratis parkering foran døren.

Antal: max. 10 personer (min. 7 )

Bemærk: kommer du med barnevogn, går du rundt om bygningen og benytter hovedindgangen ( ud mod Gammel Landevej). Her er en rampe, så du nemt kan komme ind i bygningen.Graviditet_Fredericia

Hvornår kan jeg deltage?
Du kan deltage på holdet ca. 6 uger efter en ukompliceret fødsel, ved ukompliceret kejsersnit 8 uger. Du skal kunne lave et knib og ikke mærke tyngdefornemmelse før holdstart. Du behøver ikke at have været til 8 ugers kontrol hos din læge for at kunne træne på dette hold.

Vi anbefaler at du prioritere en 1. konsultation, gerne før holdstart  (danmark giver tilskud). Et efterfødselstjek hvor du får testet din bækkenbunds funktion og opnår en status på dit underliv. Har du født ved kejsersnit får du rådgivning i arvævsbehandling. Ofte runder vi også delte mavemuskler, lænde- og bækkengener.

Ryg/bækkensmerter
Hvis du døjer med ryg/bækkensmerter, kan det være en god ide at kombinere træningen med massage/behandling. Du vil herigennem få mere ud af din træning. Skriv/ring til mig, hvis vi skal finde den bedste løsning for dig.

Kan jeg have mit barn med?
Du kan sagtens medbringe dit barn i træningssalen. Hvis dit barn sover, kan du sætte barnevognen ude foran vinduet til salen ( og du kan holde øje med barnevognen). Kom i træningstøj uden sko, evt. bløde indendørs sko (vinter).

Mødregruppe_Fredericia

Virtuel træning, hvordan fungerer det? 

Du tilknyttes en lukket facebook gruppe hvor alt undervisningsmateriale ligger. Jeg guider dig ved tilmeldingen. Der følger ugentlige live chats med, når du træner virtuelt. På den måde sikre du optimalt udbytte af forløbet.

Obs: Søger du et fortsættehold til "Genoptræning efterfødsel - med mor i fokus"? 

Klik ind på holdet "Yoga & kerne - fusionstræning"