Styrk din bækkenbund & underliv (ONLINE)


Styrk din bækkenbund & underliv (ONLINE)
Du kan faktisk nøjes med 10 min. træning !

NÆSTE kursus starter d. 13. februar 2021

10 uger ONLINE træning, til dig som ønsker at få styrket bækkenbund- & kernemuskler ( 4 måneders adgang), inkl. ubegrænset online sparring med GynObs fysioterapeut Mette K. Larsen.

Det siger andre: 

“Jeg er simpelthen så glad for de øvelser og er imponeret over hvor lidt træning der giver fremgang” Kvinde 59 år.

” Tak Mette, jeg har nu løbet mit første 1/2 marathon uden at tisse i bukserne” Kvinde 49 år.

Jeg har født 3 børn, alle over 4 kg. og det er nu 26 år siden. Siden opstart på online-træningen kan jeg ikke længere se eller mærke min nedsunkne blære. Jeg er bare så glad for, at der skal så lidt til ” Kvinde 53 år

Træningen hjælper ved:

Svækket bækkenbund & kernemuskler:

 • Inkontinens
 • Tyngdefornemmelse
 • Nedsynkning ( i let grad)
 • Delte mavemuskler ( i let grad)
Træningen indeholder:

5 træningsmoduler som frigives hver 14. dag i en lukket facebook gruppe.

Træningen sigter mod at styrke dig til din hverdag, og med de gøremål du har (  uden at være utæt, eller bange for at du taber dit underliv). Træningen bygges gradvist op, og i de sidste moduler arbejdes der funktionel, og tæt på dagligdagens mange bevægelser. Det gør træningen meningsfuld.

Et træningsmodul indeholder :

 • Den lange og forklarende : Ca. 45 min. yoga/mobilisering og bækkenbund/kernetræning
 • Til den travle kvinde: 10-12 min. bækkenbund/kernetræning

Træningen er en blanding af yoga og bækkenbund/kernetræning.  En passende afveksling mellem styrke og mobiliserende træning, og som resultere i blødhed og styrke i kroppen, og styrker dig til dagligdagen.

I løbet af de 10 uger deles information/støtte-videoer om relevante emner. F.eks.

 • hormonernes betydning
 • tarmfunktion
 • nedsynkning af underlivet
 • inkontinens
 • delte mavemuskler
 • en sund kropsholdning
 • mm.

  Tilmelding:  Online booking  

For at flest mulige kan få glæde af træningen,  holder jeg fast i den lave pris på  KUN 595,00 kr. 

En virkelig god DEAL ( hvis du spørger mig 🙂 )