Hvem er kvinden bag

STYRK DIT UNDERLIV ?


Visionen


Det skal være lettere at tale om det, vi ikke tør dele med andre. Kun med fælles accept heraf – tør og kan vi få hjælp. Vandladningsproblemer, utæt for afføring, nedsynkning af underlivet, smerter ved samleje, rejsningsproblemer……mange år som professionel fysioterapeut har lært mig at der er et stort behov – og jeg ønsker mindre tabu og mere hjælp

Mette Kjær Larsen

Jeg er uddannet fysioterapeut med 21 års erfaring. De seneste 18 år har jeg specialiseret mig i inkontinens. Inkontinens er blevet mit speciale, på højde med gynækologi, graviditet og fødsel.

De seneste 12 år har jeg også arbejdet med ryg- og nakkesmerter. Underlivsproblemer er ofte en del af flere problemer. F.eks. er inkontinens og rygsmerter tæt forbundet.

Jeg behandler dig med respekt for den person du er. Behandlingen tager f.eks. højde for dit stressniveau, ernæringstilstand, hormonpåvirkning og træningsniveau. Kroppen er meget mere end knogler og muskler   –  derfor arbejder jeg i helheder når jeg hjælper kvinder anno 2018 . Krop og psyke er tæt forbundet.

Velkommen til styrkditunderliv.dk – en klinik som tør hvor andre rødmer og forbedre menneskers hverdag og liv.

De bedste hilsner

Mette