Hvem er kvinden bag

STYRK DIT UNDERLIV ?


Visionen


Det skal være lettere at tale om det, vi ikke tør dele med andre. Kun med fælles accept heraf – tør og kan vi få hjælp. Vandladningsproblemer, utæt for afføring, nedsynkning af underlivet, smerter ved samleje, rejsningsproblemer……mange år som professionel fysioterapeut har lært mig at der er et stort behov – og jeg ønsker mindre tabu og mere hjælp

Mette Kjær Larsen

Jeg er uddannet fysioterapeut med 21 års erfaring. De seneste 18 år har jeg specialiseret mig i inkontinens. Inkontinens er blevet mit speciale, på højde med gynækologi, graviditet og fødsel. Det er derfor jeg har titlen  GynObs fysioterapeut.

De seneste 12 år har jeg også arbejdet med ryg- og nakkesmerter. Underlivsproblemer er ofte en del af flere problemer. F.eks. er inkontinens og rygsmerter tæt forbundet.

I september 2018 blev jeg, efter 2 års uddannelse, certificeret yogalærer i Patanjali Yoga Switzerland. En fantastisk kompetence, som jeg fletter ind i mit klinikarbejde, og på hold.

I min tilgang til dig, tager jeg højde for din alder, stressniveau, ernæringstilstand, hormonpåvirkning og træningsniveau. Kroppen er meget mere end knogler og muskler   –  derfor arbejder jeg i helheder når jeg hjælper kvinder anno 2018 .

Velkommen til styrkditunderliv.dk – en klinik som tør hvor andre rødmer.

De bedste hilsner

Mette