YOGA FOR BEGYNDERE


 
Efteråret 2020 - 2 ledige pladser
 
 
begyndere / let øvede
 
Onsdag kl. 17.30 - 18.30 (8 lektioner)
 
Datoer: 23/9, 30/9, 7/10, 14/10, 21/10, 28/10, 4/11, 11/11. I alt 8 lektioner
 
Antal: 9 personer
 
Pris: 950,00 ( prøvetime 90,00)
 
Prøvetime bookes på mail:info@styrkditunderliv.dk (efter din prøvetime kan du beslutte om du vil fortsætte resten af sæsonen)
 
Book din holdplads vi online booking ( klik ind på events): https://styrkditunderliv.dk/online-booking-2/
 
Yoga for begyndere er for alle som ønsker at lærer de grundlæggende principper i træningsformen, og som har minimal erfaring med yoga og/eller har fysiske begrænsninger.
 
Yoga for begyndere er OGSÅ til dig som er gravid.
 
Yoga er et samlet ord for mange retninger og træningsmetoder. Jeg er Internationalt Certificeret Patanjali Yogalærer og det er den yoga du vil blive undervist i.
 
Læs mere om Patanjali Yoga:
 
 
Baggrund:

 

Patanjali Yoga Switzerland er en yogaretning grundlagt af Ali Dashti og Kate Beck bygget på principperne fra Hatha Yoga og Iyengar Yoga. Der er stor vægt på sekvensering og autentisitet i undervisningen samt at stillingerne udføres anatomisk korrekt med øje for detaljen og fokus på præcision.

Der inddrages forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen, hvor det er nødvendigt for at arbejde så korrekt, anatomisk og intelligent som muligt. Hvilket betyder at alle kan få optimalt ud af træningen uanset niveau og form

Der arbejdes med styrke og gode velgørende stræk men også med smidighed og balance, hvilket gør det til en styrkeopbyggende og aktiv yogaform men med øje for det blide og bløde.

Der lægges stor vægt på åndedrættet samt ”det at være til stede” samt finde glæden i nærværet. Dette samt sekvenseringen af de forskellige yogastillinger gør, at der opstår en samlet synergi i forhold til foreningen af krop og sind.

Patanjali Yoga er en universel yogaform der ved praksis hurtigt bliver integreret i dagligdagen.

 – ”Alt er Yoga”