Nedsynkning af underlivet 

Jeg fødte mit 2. barn for 10 uger siden, og har fået konstateret en blære som er sunket (cystocele). Det giver mig voldsomme gener i min hverdag. Hvad kan jeg gøre for at mindske generne her og nu ?

Svar: Desværre er nedsynkning af underlivet et almindeligt problem for mange kvinder, og opstår ofte i forbindelse med en fødsel. Der er flere ting som kan afhjælpe dine gener bl.a. et støtte-pessar. Det er et pessar som sættes op i skeden, og holder blæren på plads. Du kan kontakte klinikken for yderlige informationer.

Delte mavemuskler

Hvis en læge har konstateret delte mavemuskler og der er ca. 1 cm. afstand, er det så nok til at man kan ligne en der er gravid i 3. mdr?
 
Svar:  Delte mavemuskler tester du både i bredden og i dybden.
Du kan sagtens have delte mavemuskler med en afstand på ca. 1 cm. som jo er ganske normalt, men hvis dybden er meget blød (mellemrummet mellem sixpack muskler ), har du delte mavemuskler. Det kan give den karakteristiske gravide mave du beskriver.
 

Online forløb ” styrk din bækkenbund & underliv” 

Hvordan finder jeg den lukkede facebook gruppe, hvor undervisningen foregår?

Svar: Du får tilsendt et link ca. 2-3 dage før opstart. Når du trykker på linket, kommer du frem til gruppen som du anmoder. Herefter kan jeg lukke dig ind i gruppen.