GynObs fysioterapeut Louise Skott blev færdig som fysioterapeut i 2017. I 2021 uddannede hun sig til GynObs fysioterapeut. Hun er 31 år, og vil være i klinikken i Fredericia på tirsdage.

Louise elsker faget og som hun siger ” Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund at jeg har valgt GynObs specialet! Det giver så meget mening at kunne sprede et budskab om, at der er hjælp at hente, ved tilstande som inkontinens, underlivssmerter, forstoppelse, graviditetsgener, arvævsproblemer og jeg kunne blive ved. Var jeg ikke blevet fysioterapeut, havde jeg uddannet mig til jordemoder”

Louise er omhyggelig, dygtig og altid i godt humør.  Hun uddanner sig løbende, og står for klinikkens holdtilbud til gravide ” Styrk din graviditet og fødsel”  I klinikken kan hun bookes til hjælp ved gravidgener, efterfødselstjek, inkontinens, massage og rebozobehandlinger.

Privat bor Louise i Børkop, sammen med kæresten Rasmus og deres to skønne knægte Viggo og Noah. De bor på en kæmpe grund, med æbletræer og god plads til at tumle. I weekender og ferier jagter de legepladser, tager på udflugter og besøger familie i Norge.