Workshop: “Bliv din egen knibeguru” ( på 2 timer!)

GynObs fysioterapeut - Styrkditunderliv.dk

KONTAKT klinikken - vi kommer gerne ud  og afholder kurset.

Workshoppen henvender sig til alle som er interesseret i at blive sin egen knibeguru 👳🏻‍♀️ 💃🏻

Når du lærer den moderne teknik vil en helt ny verden åben sig for dig ! Det er simpelthen en genial måde at træne på og som samtidig hjælper ved nedsynkning af underlivet, tyngdefornemmelse, lændegener og delte maver ( RD).

Det siger andre om workshoppen:

"Tak for et super godt kursus - Det var nogle super gode øvelser og synes din formidling var rigtig god. Jeg gik derfra med ny viden og lyst & mod til at inddrage øvelserne i min hverdag. Jeg kunne mærke bare det at få fokus på mit underliv, gjorde en forskel og øvelserne var også med til at styrke mine mavemuskler. Jeg har ikke ført følt mig motiveret til at lave knibeøvelser, men det gør jeg nu 🙂 Så tusinde tak for et berigende kursus - Kh Nicooline"

Adresse: Landlystvej 1, Erritsø.  7000 Fredericia (gratis parkering v/døren)

Denne workshop giver dig en grundig undervisning i, hvor du skal mærke dit GynObs fysioterapeut - Styrkditunderliv.dk knib og hvordan du skal arbejde på at få fat det rigtige sted. Du vil få teoretisk og praktisk undervisning i, hvordan din bækkenbund arbejder sammen med din tværgående mavemuskel og den store vejrtrækningsmuskel.

Workshoppen henvender sig til dig som har født for flere år siden og som ønsker at være opdateret på den nye teknik. Du kan også være atlet, som ønsker at forebygge og bygge et trin mere på din træning (og mærke hvilke forskel det kan gøre i din grundstabilitet). Du kan også “bare” være nysgerrig efter at vide mere, og du kan være gravid eller på barsel.

Billetter: Online booking  https://styrkditunderliv.dk/online-booking-2/

Underviser: Mette Kjær Larsen, GynObs fysioterapeut, med 19 års erfaring i at hjælpe kvinder med deres underlivsproblemer.

Hvem er underviseren? https://styrkditunderliv.dk/om-mig/

Pris: 300,00 Antal:max 9. personer

Tilmeldingen er bindende, og penge betales kun tilbage i tilfælde af aflysning. Du er velkommen til at give din plads til en anden.

Medbring: tøj du kan bevæge dig i ( du kommer ikke til at svede).