Go’ yoga – go’ nat


Hver syvende af os plages af søvnløshed, og tallet er stigende. Det er voldsomt bekymrende.

“Antallet af søvnplagede danskere stiger år for år iflg.” søvnekspert Michael Rasmussen. Søvnbesværet er rykket ned aldersmæssigt, så det også rammer de helt unge.

Stress er en af de store syndere. Vi presses fra alle steder og der er en konstant kamp om vores opmærksomhed. Vi evner simpelthen ikke at falde ned igen efter en lang dag, med mobiltelefonen i hånden, ongoing tjek af de social medier og en tv pakke med hundredvis af kanaler.

YOGA ER ET FANTASTISK REDSKAB, PÅ VEJ MOD EN BEDRE NATTESØVN!

Go ´yoga – go´ nat,  arbejder med udvalgte stillinger, som har en beroligende effekt på nervesystemet og  kan forbedre din nattesøvn.

Hold 1Y: 2 ledige pladser

Onsdag: kl. 19.00 – 20.15

Datoer: 6/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4. Ialt 8 lektioner.

Pris: 995,00 (intropris)

Klassen bygges gradvist op igennem  60 min. Begynder med blide og opvarmende positioner, og efterhånden som kroppen bliver varm, øges kravet og vi arbejder os ind i flere stillinger, som kræver mere af din krop. Det øger din koncentration og dit fokus, til gavn for nattesøvnen.

I træningen bruges hjælpemidler f.eks. bælter, klodser og tæpper.

Klassen afrundes med 15 min. afspænding.

Undervejs i forløbet vil du stifte bekendskab med åndedrætsteknikker. Det er et arbejde med dit åndedræt og hvordan du trækker vejret. Der findes flere teknikker, og du vil stifte bekendskab med udvalgte metoder. Åndedrætsteknikker har især en beroligende effekt på sindet.

Hvem kan deltage?

Alle kan være med. Holdet egner sig især til dig, som ønsker konkrete redskaber til en bedre nattesøvn. De 8 lektioner vil give dig en praktisk tilgang til emnet søvnproblemer og du får trænet flere forskellige yogastillinger, som du med fordel kan træne før sengetid.

Kan jeg være nybegynder i yoga?

Det er ikke en forudsætning at du har gået til yoga før. Hvis du har fysiske problemer, hører jeg gerne fra dig inden din tilmelding. Dette af hensyn til træningsniveauet og min planlægning af klassen. Skriv på styrkditunderliv@gmail.com

Underviser: Mette Kjær Larsen, certificeret yogalærer. Patanjali Yoga Switzerland 

Adresse: Landlystvej 1, Erritsø. 7000 Fredericia. Der er gratis parkering.

Antal: min. 7 deltager (max 12)

Tilmedling: styrkditunderliv@gmail.com (skriv holdnummer 1y)