Overgangsalder & træning – a wake up call

Tema aften i Fredericia

Hvad vil overgangsalderen sige?

Denne aften bliver du undervist i de hormonelle ændringer, som sker i perioden op til menopausen. Jo mere vi forstår og er forberedt, des nemmere kommer vi igennem perioden. Nogle oplever overgangsalderen med milde symptomer, 1/3 har ingen symptomer og 1/3 har kraftige symptomer. Hvad er normalt, og hvornår bør lægen tages med på råd?

Image

Vi kikker på symptomerne f.eks. blødningsforstyrrelser, hedeture og ændret slimhinder. Men også på de andre fysiologiske ændringer der sker med øget alder. Vi skal også zoome ind på, hvad ændringerne bør betyde for din tilgang til fysisk aktivitet. For hvad er gode aktiviteter når hormonerne ændre sig, og er der behov for at ændre træningskurs?

Mange oplever at vægen står stille, og kan ikke længere opnå kontrol med løb o.lign. Din muskelbalance ændre sig også. Ændringer der er rare at forstå så du får en god overgangsalder og opnår at støtte din krop, fremfor at modarbejde. Det giver nemlig en bedre overskudsalder 🙂

To GynObs fysioterapeuter fra klinikken styrkditunderliv.dk underviser denne aften, og vi er sikker på at du får ny viden med hjem og som kan omsættes i praksis.

Mandag d. 31. oktober kl. 19.00-21.00 få ledige pladser
Adresse: Landlystvej 1, Erritsø. Fredericia. (Gratis p-pladser ved døren)

KØB BILLET210,-
Undervisere: Mette og Hanna Styrkditunderliv.dk