Overgangsalder & træning – a wake up call

Tema aften i Fredericia

Hvad vil overgangsalderen sige?

Denne aften bliver du undervist i de hormonelle ændringer, som sker i perioden op til menopausen. Jo mere vi forstår og er forberedte, des nemmere kommer vi igennem livsfasen. Nogle oplever overgangsalderen med milde symptomer, 1/3 har ingen symptomer og 1/3 har kraftige symptomer. Hvad er normalt, og hvornår bør lægen tages med på råd?

Image

Vi kikker på almindelige hormon symptomer f.eks. blødningsforstyrrelser, hedeture og ændret slimhinder. Men også på andre fysiologiske ændringer, som følger med en stigende alder. Vi zoomer ind på, hvad ændringerne betyder for dit valg af træning, og tager en dialog om hvorvidt det  kan være en fordel at sadle om. For hvad er opbyggende aktiviteter når hormonerne ændre sig, og er det tid til en justering?

Mange oplever at vægen står stille, og kan ikke længere opnå kontrol med løb. Din muskelbalance ændre sig også. Det er kropslige forandringer som er rare at forstå, så overgangsalderen transformeres til en udviklende livsfase, som hvor du støtter kroppen fremfor at modarbejde. Fra overgang til overskudsalder 🙂

To GynObs fysioterapeuter fra klinikken styrkditunderliv.dk underviser denne aften, og vi er sikker på at du får ny og inspirerende viden med hjem, som kan omsættes i praksis.

Mandag d. 27. marts  2023 kl. 19.00-21.00 
Adresse: Landlystvej 1, Erritsø. Fredericia. (Gratis p-pladser ved døren)

KØB BILLET210,-
Undervisere: Mette og Hanna Styrkditunderliv.dk