Yoga forkælelse


Yoga forkælelse m/pause & snack


NY DATO PÅ VEJ, foråret 2020
3 timers undervisning i: Patanjali Yoga Switzerland.
Det er træningen af hele kroppen, og en undervisning som tager udgangspunkt i de tilmeldtes erfaring med yoga.
Kl. 9.00 – 10.30: Undervisning.
Kl. 10.30: Vand og snack pause
Kl. 10.45-12.00: Undervisning, og afslutning med afspænding.
Baggrund:

Patanjali Yoga Switzerland er en yogaretning grundlagt af Ali Dashti og Kate Beck bygget på principperne fra Hatha Yoga og Iyengar Yoga. Der er stor vægt på sekvensering og autentisitet i undervisningen samt at stillingerne udføres anatomisk korrekt med øje for detaljen og fokus på præcision.

Der inddrages forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen, hvor det er nødvendigt for at arbejde så korrekt, anatomisk og intelligent som muligt. Hvilket betyder at alle kan få optimalt ud af træningen uanset niveau og form

Der arbejdes med styrke og gode velgørende stræk men også med smidighed og balance, hvilket gør det til en styrkeopbyggende og aktiv yogaform men med øje for det blide og bløde.

Der lægges stor vægt på åndedrættet samt ”det at være til stede” samt finde glæden i nærværet. Dette samt sekvenseringen af de forskellige yogastillinger gør, at der opstår en samlet synergi i forhold til foreningen af krop og sind.

Patanjali Yoga er en universel yogaform der ved praksis hurtigt bliver integreret i dagligdagen.

 – ”Alt er Yoga”

Antal: min. 7 ( max 14)
Pris: 285,00 kr.
Underviser: Mette Kjær Larsen Cerificeret Patanjali yogalærer ( http://www.anandayog.dk/nyhedsbrev/certificerede-yogalarere )
Adresse: Landlystvej 1 , Erritsø. 7000 Fredericia. Der er gratis parkering lige ved døren.