Ugens opskrift og salat input fyldt med ingredienser som kan hæmme de inflammatoriske processer i kroppen. Antiinflammatorisk mad hjælper til med at få kroppen til at hele, efter en operation og en fødsel.
Salaten passer fint til en julefrokost hvor du ønsker en tilbehør som skal være let og friskt i smagen.
Rød spidskålssalat med granatæble og nødder ca. 6-8 personer
1-2 fintskåret øko spidskål, lilla
2 håndfuld hasselnødder, hakket groft
1 granatæble, fjern skallen og pil kernerne ud
1-2 æbler skåret i tynde både
Skallen af en økocitron ( revet på et citronrivejern)
Marinade:
1-2 dl. mager Creme Fraiche
1 spsk. ahornsirup
2 tsk. kanel
Salt og peber
2 tsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
Marinaden vendes i salaten. Salaten skal stå og trække ca. 30 min. inden serveringen.
Inden serveringen anrettes salaten på et stort fad og med revet citronskal på toppen.
Værsgo – du har nu den smukkeste november- og decembersalat som smager forrygende.