Stryk dit underliv

Har du en slap tap eller en fit bandit?

In Mænd og potens by adminLeave a Comment

Fakta: Hver 3. mand over 55 år er inkontinent!

Er det ikke tankevækkende, at de fleste af de inkontinente mænd (62 procent) slet ikke søger information, når de oplever inkontinens? 76 procent af den samme gruppe mænd benytter heller ingen professionelle hjælpemidler. Vi lever i en tidsalder, hvor informationen flyder på nettet som aldrig før, samtidig med at der findes et hav af hjælpemidler, som kan holde underbukserne tørre. Hvad er det lige, der sker for de kære mænd?

Det er voldsomt tabu at være inkontinent og mand, kender du det ? Eller har du måske en fit bandit?

Inkontinens er generelt en af de mest tabubelagte sygdomme i vores samfund. Tabuet er mest udbredt blandt mænd og mere end man skulle tro. Mænd er ikke åbne om deres problemer og fortæller ikke gerne om deres mest intime dele – og slet ikke når det handler om at holde på vandet. Faktisk kan man sige, at de ofte slet ikke er klar over, at de er syge. Det er mere normalt at være kvinde, som efter en fødsel er inkontinent. Det er et faktum, som mænd kender til og accepterer.

Faktisk er 32 procent af mænd over 55 år inkontinente i mild grad. Det kan handle om våde underbukser efter toiletbesøg. Eller en lidt større plamage, når manden får sig et godt grin. 7 procent lider af inkontinens i svær grad. Er du inkontinent, eller er du en af de heldige med en fit bandit?

Inkontinens kan komme snigende, så du knap bemærker det, før det udgør et problem. Det kan være de natlige toiletbesøg, der bliver konstante og stigende. Det kan være uheld, når du cykler en tur. I begyndelsen bruger du måske toiletpapir i bukserne, men på et tidspunkt er det ikke nok. Du får svært ved at holde det skjult, og konen begynder at undre sig over de gule underbukser som lugter af ja, urin.

Mænd som ikke kan holde sig, straffes hårdt af vores samfund. Hvis ikke de lige kan nå et toilet i tide, så går de ind i porten og tisser. Det kan de få en bøde for. Hvad vælger en mand, som har valget mellem at tisse i bukserne eller at få en bøde? Jeg tror, at vi alle kender svaret.

Er din bandit fit – eller er den blevet en slap tap?

Hænger din bandit med hovedet, kan den ikke længere præstere som før. Svaret kan være at starte på bækkenbundstræning. Impotens er et problem, som mænd heller ikke ønsker at tale om. Impotens kan være forbundet med inkontinens, så her får du lov at slå to fluer med et smæk: start din bækkenbundstræning og gå fra en slap tap til en fit bandit.

Kære mand, er du slap eller fit?

Leave a Comment