Delte mavemuskler – plaget af skam?

In Delte mavemuskler by adminLeave a Comment

Tanker om maven

Hvilke tanker gør en kvinde sig, når maven er delt og har ændret udseende? 

Denne blog er en samling af billeder, hvor modige kvinder med delte mavemuskler har sendt mig et mave-portræt. Jeg vil gerne rette en tak til jer, for det er ikke nødvendigvis nemt at dele med andre. Delte mavemuskler – plaget af skam? Bloggen har været vigtig for mig at skrive, og for at hylde de mange mødre som tror de går alene med en mave som har ændret karakter efter en til flere fødsler.

Delte mavemuskler – plaget af skam?

Kvinder bør være stolte, og taknemmelig for den præstation der ligger bag en graviditet og fødsel. Billederne er udvalgte ud fra deres forskelligheder, så man kan se hvor stor variation der er på udseendet og når det handler om delte mavemuskler.

Information om delte mavemuskler  

Delte mavemuskler tester du rigtigt 

Delte mavemuskler sådan gør du 

Delte mavemuskler kan være i let-, moderat- og svær grad. Billederne viser hvor forskelligt delte mavemuskler kan se ud. Uanset grad, er der altid noget godt at gøre og det er aldrig for sent.

Delte mavemuskler kræver at du arbejde med din kropsholdning, dit åndedræt og den måde du bevæger dig på. Dernæst skal du starte en specifik genoptræning, som er tilpasset dig og generelt ikke er for hård.

De færreste får behov for en operation, men bliver det nødvendigt er det muligt på udvalgte hospitaler i danmark.

Hvilket billede ligner dig mest?

Delte mavemuskler

Vil du gerne bidrage til at bryde med et tabu? Delte mavemuskler – plaget af skam? Send mig et mave-billede af dine delte mavemuskler, og så knytter jeg dit billede til bloggen :-).

Send til info@styrkditunderliv.dk

De bedste hilsner

Mette 

GynObs fysioterapeut 

Styrkditunderliv.dk

Leave a Comment