Er styrkditunderliv.dk et tabu?

Er styrkditunderliv.dk et tabu?

In BLOG by adminLeave a Comment

Jeg har igennem de seneste 11 måneder haft meget morskab ud af at betragte min facebook-side styrkditunderliv.dk. Det ene øjeblik bliver et opslag forsynet med mange likes og efter lidt tid forsvandt nogle “likes”igen. Nogen fortryder og vælger at fjerne “syntes godt om”. Det står den enkelte frit, og jeg dømmer ingen, men kan blot betragte, hvad der sker.

Forleden tog en god bekendt fat i mig og sagde: “ altså, det er virkelig grænseoverskridende at dele dine opslag” og med dette mente hun ikke selve indholdet i opslaget, som var omkring et holdtilbud, men fordi klinikken hedder noget så konkret som “styrkditunderliv”.

 

Er styrkditunderliv.dk et tabu?

Klinikken hedder, hvad den hedder, der skal nemlig ikke være noget at tage fejl af, jeg pakker ikke indholdet og fokusområdet ind i en smuk indpakning med et pænt og poleret kliniknavn. Når det er sagt, syntes jeg personligt ret godt om navnet styrkditunderliv.dk. Heldigvis for det, for jeg reklamerer for klinikken på meget af mit arbejdstøj, så jeg er bestemt ikke anonym. Hvad syntes du, er styrkditunderliv.dk et tabu?

Det skal også tilføjes, at jeg med navnet bliver meget synlig på den gode måde. Der er flere, som kontakter mig og som siger: “jeg var slet ikke i tvivl om, at det var dig, jeg skulle have fat i”. Sådan, så virker navnet efter hensigten! Jep, klinikken arbejder med underlivsproblemer og tabuer! Tabuer findes på mange niveauer, og det syntes jeg er ret interessant.

Jeg har mange trofaste følgere, og mange har også givet FB-siden et like. Det er dejligt at have en flok “modige” mennesker, det er jer, der viser vejen for andre, som holder lidt igen. Der er plads til jer alle, også dem som lurer og følger med på afstand.

Til dags dato har den allerbedste kommentar til mit valg af klinik navn været “ er det en slags rød strømpe klub”? Lad os få taget hul på de tabuer, få sat ord på og givet ordene liv. Det er den eneste måde, at vi kan hjælpe hinanden og få tabuer til at fylde mindre. Det er både de fysiske sygdomme i underlivet, som jeg arbejder med, men også psykiske som depression, stress og de tungere diagnoser som borderline mm.

Aktuelt er jeg midt i en skøn bog med titlen “Glæden med skeden”. En skøn lille bog, som arbejder med tabuer, og det vi har mellem benene. Med en teenager i huset, får jeg et surt og “ej helt ærligt mor”-udtryk, når jeg vifter med min bog. Det er da herligt og meget livsbekræftende – kan meget godt lide tabuer!

Er styrkditunderliv.dk et tabu?

Tabuer kan også være sjove – og flytter vi vores fokus lidt, kan noget som er svært pludselig få liv og smil frem. Det behøver slet ikke være så tungt, selvom vi må bære lidt over med vores teenagere…..

Leave a Comment